Veel gestelde vragen


Wat zijn de consumptie prijzen?

Van 20.00 uur tot 23.55 uur kunt u voor een vast bedrag all-in onbeperkt uit het ALL-IN STIJL drankenarrangement drinken. Wilt u uitgebreider dan kunt u gebruik maken van het SUPERZATERDAG arrangement. Wanneer u reserveert krijgt u de diverse opties aangeboden.

Bij binnenkomst krijgt u een entreedrankenkaart waarop u kunt zien welke dranken zijn inbegrepen. Alle drankjes welke u besteld worden hierop bijgehouden. Consumpties buiten het arrangement staan hier ook op aangegeven met bijhorende tarieven. Aan het eind van de avond levert u deze kaart weer in en eventuele drankjes buiten het arrangement rekent u dan af.

Is er een dresscode?

De dresscode is gepaste kleding voor een avondje uit in stijl. Dames zien we graag in een gala of cocktailjurk en de heren in kostuum met das of strik. Voor de heren minimaal een colbert met das.

Jeans, sportschoenen, truien etc. behoren niet tot de gewenste dresscode en is een reden tot weigering aan de deur.
Reserveert u voor een groep geeft u dan aan iedereen door wat de dresscode is om teleurstelling te voorkomen.

 

Ik kan niet stijldansen is het wel wat voor mij?

DANSEN IN STIJL is een gezellig avondje uit in stijlvolle kleding onder het genot van een hapje en een drankje.  Het muziek genre is voor elk wat wils, dansen in niet verplicht. Voor de aanwezige stijldansers is er in het programma in het eerste uur een rondje Ballroom opgenomen. Hierna volgt het programma met een rondje Internationaal en ter afsluiten back in time to the Fifties, Sixties en Seventies en het romantisch kwartiertje.

 

Is DANSEN IN STIJL alleen voor paren?

DANSEN IN STIJL is voor iedereen die houdt van een gezellig avondje uit. De bezoekers van DANSEN IN STIJL bestaan voor 99% uit paren.

 

Kan ik makkelijk mijn auto parkeren?

Jawel! U kunt zowel gratis parkeren op onze parkeerplaats als direct buiten het terrein.

 

Tot hoe laat is DANSEN IN STIJL?

De muziek eindigt om 00.00 uur, waarna u ook nog eventueel buiten het arrangement een drankje kunt bestellen. Om 00.30 uur sluit de zaal.